Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AJAX KEYPAD PLUS: MAXIMÁLIS BIZTONSÁG ÉS ELLENŐRZÉS

2021. 07. 08. 00:00:00
AJAX KEYPAD PLUS: MAXIMÁLIS BIZTONSÁG ÉS ELLENŐRZÉS

 

Az új KeyPad Plus gyors és biztonságos azonosítást kínál az Ajax rendszer felhasználói számára minimalista kialakítással, LED-kijelzéssel és a kontaktmentes beléptetés végtelen lehetőségeivel.

Ez egy praktikus megoldás irodába vagy otthonra, amellyel a hamis riasztások és jelszavak a múlté válnak. Minden kártya az eredeti DESFire® chip-el van felszerelve - a rendelkezésre álló legjobb érintés nélküli azonosítási technológiával, amelyet még a NASA is használ beléptető célokra.

Univerzális kulcs

Az Ajax alkalmazás lehetővé teszi a rendszergazda számára, hogy valós időben korlátozza, kiterjessze vagy azonnal blokkolja a hozzáférést. Az Ajax kártyaadatok akár 13 különböző Hub-ban is tárolhatók, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egy kártya vagy tag eszközzel hozzáférhessen az Ajax KeyPad Plus billentyűzettel rendelkező több helyszínhez: irodához, lakáshoz, házhoz vagy raktárhoz.

Az Ajax rendszerben legfeljebb 200 kártya vagy tag eszköz lehet, és nem szükséges új fiókot létrehozni egy új felhasználó számára - elegendő elnevezni az eszközt és meghatározni a hozzáférési szintet, mindezt csak néhány kattintással az alkalmazásban. Ezáltal a KeyPad Plus kényelmes irodai megoldássá válik, és megkönnyíti a vendégek vagy az állandó alkalmazottak belépését.

Rendkívüli autonómia és biztonság

A KeyPad Plus a legújabb firmware-t és nagyobb kapacitású akkumulátorokat tartalmaz. Ez a kombináció lehetővé teszi, hogy a billentyűzet akár 3,5 évig működjön egyetlen elemkészleten, még akkor is, ha az érintés nélküli azonosítási funkciót naponta használják.

Az új billentyűzet jelszó-találgatás elleni védelemmel is rendelkezik, és ha valaki regisztrálatlan kártyát próbál használni, a rendszer riasztást indíthat. A rendszer egy csendes riasztást is aktivál a riasztási központ felé, ha megpróbálják a felhasználót jelszó megadására kényszeríteni.

A kezelők „Királya“

A KeyPad Plus mindent tud, amit a telepítők kedvelnek az Ajax kezelőiben - közvetlen kapcsolat az alkalmazásban, egyszerű telepítés a SmartBracket konzol használatával, távoli telepítés és minimális karbantartás, mindezt a kártyák AES-titkosításával, amelyeket nem lehet másolni vagy feltörni.