Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AJAX ReX - Jeltovábbító egység

AJAX
59.900 Ft (47.165 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Várható szállítás: 2021. október 25.

Nagy területek védelméhez
A ReX az Ajax biztonsági rendszer rádiójel-kiterjesztője, amely megnöveli a védett terület méreteit. Vezérli a hozzá kapcsolt rendszer eszközöket, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy jelentős távolságra helyezze el őket a hubtól - egy többszintes irodában, külső garázsban (melléképületben) vagy egy nagy gyártóüzemben. A ReX megduplázza a jeltartományt, amely potenciálisan megnöveli az Ajax rádió lefedettségi területét akár 16 km²-ig.

     Rádiójel hatósugarának kibővítése akár 16 km² -re
   
    Vészjelzés 0,3 s alatt
   
    2 perces beüzemelés
Szállítási díj: 1.270 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: AJ-REX
Gyors szállítás
Raktáron lévő termékek esetében 48 órán belül szállítunk
Kedvező árak
Nagyobb darabszám esetén kérjen árajánlatot!
Segítőkész kollégák
Kérdés esetén küldjön e-mailt!
59.900 Ft (47.165 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

HUB + ReX + 99 eszköz HUB Plus + ReX + 149 eszköz Hatótávnöveleés 1800 m -re

Növeli az Ajax rendszer rugalmasságát

A ReX megbízható kapcsolatként működik a HUB és a további Ajax eszközök között. A lehetőségekből adódóan mindegy, hogy az összes érzékelő vagy csak néhány kapcsolódik a ReX -hez, a kapcsolódott eszközök száma nem befolyásolja a riasztás kézbesítésének sebességét.

Javítja a biztonsági rendszert

A szokásos jeltovábbítók telepítése növeli a riasztási jel elvesztésének kockázatát az átvitel során - így azok a biztonsági rendszerek leggyengébb láncává válnak. De a ReX új szintre hozza az Ajax megbízhatóságát és ellenálló képességét. A HUB után a ReX a második döntéshozatali központ. Integrálja az érzékelőket egy autonóm csoportba a rendszerben. Ha valamilyen okból megszakad a kapcsolat a HUB -al, akkor a ReX átveszi az irányítást: ha riasztási jelet kap valamelyik érzékelőről, akkor aktiválja a szirénát, ami elriasztja a betörőt.

Olyan okos, mint a hub

A ReX-et az intelligens OS Malevich operációs rendszer vezérli. Ez az operációs rendszer már bizonyította megbízhatóságát - az Ajax hubokban használják, ezáltal biztosítva a százezrek helyiségeinek biztonságát a világ minden táján. A ReX ugyanazt ismeri, mint az Ajax központi panele, és vezérli a rendszerhez csatlakoztatott eszközöket, villámsebességgel dönt és mindig szolgálatban van. A ReX képességei és szerepe a biztonsági rendszerben tovább növekszik az OS Malevich frissítéseivel, amelyek minden felhasználó számára ingyenesek

Erőteljes ARM processzor a kritikus feladatok megoldására. Speciális protokoll a megszakításmentes és folyamatos adat szinkronizálásra. A rendszerinformációk replikálása az események azonnali reagálására. Lehetséges firmware frissítések az új szolgáltatásokhoz.

Paraméterek

paraméternév paraméterérték
paraméternév paraméterérték
paraméternév paraméterérték
paraméternév paraméterérték

Hasonló termékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók