Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AJAX: TELJESKÖRŰ BIZTONSÁGI MEGOLDÁS HAJÓKON

AJAX: TELJESKÖRŰ BIZTONSÁGI MEGOLDÁS HAJÓKON

A hajók betörés elleni védelme gyakran kimerül egy minőségi biztonsági zár beszerzésével. Az Ajax Security védelmi rendszereinek köszönhetően ma már meg lehet védeni egy jachtot vagy vitorlást betörés, tűz, szén-monoxid- vagy vízszivárgás ellen is.

A vezeték nélküli és egyszerű telepítés a nagy hatótáv mellett lehetővé teszi az Ajax rendszer rugalmas illeszthetőségét, ami ideális mozgó tárgyak, például hajók vagy lakóautók védelmére. További előnyt jelent a rendszer saját okostelefonon keresztüli irányítása.

Mivel az Ajax riasztórendszer telepítése kábelek és fúrások nélkül történik, könnyű felszerelni jachtra vagy más típusú hajóra.

Biztonság tengeren és szárazföldön

Az Ajax Hub a riasztórendszeren belül az egyetlen olyan elem, amely tápellátásra szorul, amely mellett az internet is szükséges a rendszer működéséhez. A 8-20VDC tápellátásnak köszönhetően az AJAX Hub 2 12V-ot 220VAC-os tápellátás nélküli mobil létesítményekbe, például jachtokba, csónakokba és lakóautókba lehet telepíteni.

Abban az esetben, ha a fedélzeten nincs internet, a LAN-kapcsolat helyett SIM-kártya használható; a beépített 2G kommunikátornak köszönhetően így is működhet a Hub 2 12V rendszer. A SIM-kártya további biztonsági tartalékként is telepíthető olyan esetekre, amikor a meglévő internet-kapcsolat meghibásodik a jachton.

Az Ajax minden veszélytől megvéd

A megoldás, amely magában foglalja a MotionCam-et, a FireDetect Plus-t, a HomeSiren-t, a LeaksProtect-et és a DoorProtectPlus-t a Hub 2 12V mellett, megvédi a hajót a betörésektől, vízszivárgástól, tűztől és szén-monoxid szivárgástól.