Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AUTOMATIKUS SZEMÉLY ÉS TÁRGY PTZ-KÖVETÉSE

2021. 06. 17. 00:00:00
AUTOMATIKUS SZEMÉLY ÉS TÁRGY PTZ-KÖVETÉSE

 

Az intelligens követés vagy az automatikus követés egy fejlett technológia, amely lehetővé teszi az intelligens DVC IP PTZ kamerák számára a videomegfigyelő rendszerek hatékonyságának növelését.

Ez különösen igaz azokon a helyeken, ahol az emberek vagy járművek alkalmi jelenléte különös figyelmet igényel, például bankszéfek, szállodai folyosók, parkolóházak, irodaházak és iskolák tanórák után vagy éjszaka.

A DVC IP PTZ automatikus követő funkció lehetővé teszi az emberek vagy járművek automatikus követését. A funkciót egy előre meghatározott vonalátlépés vagy a területre való behatolás aktiválja, amely után az objektumot addig követik, amíg ki nem lép a keretből. A DVC IP automatikus követési funkciója lehetővé teszi az észlelést másodpercenként akár 180°-os követési sebesség mellett. A funkció lehetővé teszi, hogy a PTZ kamera automatikusan visszatérjen a kezdőponthoz.

DVC IP PTZ intelligens kamerák

A mobil DVC PTZ kamerák (Pan Tilt Zoom) motorral vannak felszerelve a kamera vízszintes (pásztázás) és függőleges (dőlésszög) mozgatásához, képesek zoomolni, lefedik a 360°-os teljes teret, és automatikusan megváltoztatható a látómező a programozott ciklusban (előre beállítva). Ezekkel a jellemzőkkel sikeresen kiválthatják a védett területen lévő többi hagyományos kamerát.

PTZ AI automatikus követő IP kamerák kompatibilisek az összes DVC IP rögzítővel. A DVC IP felvevőhöz hozzáadható ilyen kamerák számát csak a rögzítő csatornáinak száma korlátozza.  A DVC PTZ kamerák 8", 6", 5"és 4" házakban elérhetők, 4Mpx és 2Mpx felbontással.